(+40)756.126.538
comenzi@agrolegvaro.ro
Precedentul
Produsul 93 din 154
Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de 11 noiembrie 2016
Următorul

Seminte de varza TACOMA RZ F1

Seminte de varza TACOMA RZ F1
(10.000 sem)

Producător:
RIJK ZWAAN
Preţ cu TVA:
360,71 Lei
Opțiuni disponibile:
Ambalaj:


Descriere produs


TACOMA RZ F1 este un hibrid de varză cu particularități ale căpățânii ce se pretează pentru murare.

Este un hibrid semitardiv cu perioada de vegetație de 75-80 de zile, ușor de cultivat, destinat culturilor de vară și toamnă în câmp.

Căpățâna este alcătuită la o adâncime  de 3-4 straturi din frunze de culoare verde proaspăt, frunzele și nervurile frunzelor fiind subțirii.

Greutatea medie a căpățânii fiind cuprinsă între 1,3-2,5 kg.

Frunzele de culoare verde albăstrui , prezintă un strat de pruină,sunt foarte fine, mari, cu nervuri subțiri, acoperind mai mult din jumătatea căpățânii, fiind ideale pentru învelirea și obținerea sarmalelor.

Căpățâna este de formă rotund-aplatizată, prezintă gust plăcut,dulceag, lipsit de arome extreme.

Hibridul este rezistent la fusarioză, foliajul său nu este sensibil la boli produse de ciuperci  la atacul de trips.

Datorită rădăcinii sale agresive rezistă și are o calitate bună și în condiții de nutriție slabă,iar în condiții deficitare de apă plantele sunt adevărate supraviețuitoare.

Suportă bine nu numai căldura dar și lipsa temporară de apă .

Nu este sensibil la deformări ,la necroza frunzelor cauzate de șocuri termice,  având o calitate excelentă și în lunile de vară.

Experiențele de cultivare arată că suportă atât plantarea în rânduri dese,cât și în rânduri rare , însă în cazul rândurilor  dense în prima perioadă este oportun  să lucrăm cu o doză de azot redusă față de cea obișnuită.

Plantarea se poate planifica în mod continuu din Martie până în 10 august, astfel recoltarea va fi eșalonată de la începutul lunii iunie până în noiembrie.

Recomandat pentru consum în stare proaspătă și murare.

Schema de plantare recomndată este de 35 000plante/hectar (60*50  cm sau 55*40 cm)
1055 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'agrolegvaro.o.date_purchased' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by

select p.products_id, p.products_image from orders_products opa, orders_products opb, orders o, products p where opa.products_id = '1398' and opa.orders_id = opb.orders_id and opb.products_id != '1398' and opb.products_id = p.products_id and opb.orders_id = o.orders_id and p.products_status = '1' group by p.products_id order by o.date_purchased desc limit 6

[TEP STOP]