(+40)756.126.538
comenzi@agrolegvaro.ro
Precedentul
Produsul 85 din 154
Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de 10 noiembrie 2016
Următorul

Seminte de varză MUCSUMA RZ F1

Seminte de varză MUCSUMA RZ F1
(2.500 sem)

Producător:
RIJK ZWAAN
Preţ cu TVA:
116,83 Lei
Opțiuni disponibile:
Ambalaj:


Descriere produs


MUCSUMA RZ F1 este un hibrid de varză pentru depozitare cu perioada de vegetație de 125 de zile de la RIJK ZWAAN:

Se distinge între hibrizii concurenți prin ușurința cultivării și prin faptul că poate fi depozitată pe termen lung foarte bine.

Căpățâna are forma de sferă rotundă, greutatea cuprinsă între 1,5-4,0kg, iar primele 4-5 straturi de frunze acoperitoare sunt de culoare verde.

Î-și păstrează culoarea verde pe întreg parcursul depozitării, având un aspect atractiv, proaspăt verde și după depozitare.

Datorită conținutului ridicat de substanță uscată, poate fi depozitat foarte bine într-un depozit frigorific normal,putând fi depozitat chiar și până la sfârșitul lunii mai cu pierderi minime ,fiind ușor de curățat.

Datorită structurii interioare fine a frunzei,nu foarte groasă și a gustului plăcut este preferatul gospodinelor în perioada de iarnă.

Căpățânile se formează relativ foarte sus pe plantă, de aceea este ușor de cules, recoltarea sa fiind eficientă.

Poate fi cultivat în siguranță și cu costuri reduse , chiar și în condiții de monocultură, deoarece foliajul său nu este predispus la bolile produse de ciuperci și bacterii sau trips și este rezistent la fusarioză.

MUCSUMA RZ F1 oferă o producție acceptabilă chiar și cu o nutriție redusă și fără irigare.

Recomandăm cultivarea sa în primul rănd pentru comercializare pe piețele de produse proaspete, depozitare,iar dacă este cultivat în rânduri mai dense ,căpățânile care se dezvoltă la 3-4 kg servesc ca materie primă excelentă pentru prelucrare.

Perioada recomandată pentru plantare este luna mai până la mijlocul linii iunie.Schema de plantare recomandată este de 28 000-42 000 plante/hectar.

 
1055 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'agrolegvaro.o.date_purchased' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by

select p.products_id, p.products_image from orders_products opa, orders_products opb, orders o, products p where opa.products_id = '1388' and opa.orders_id = opb.orders_id and opb.products_id != '1388' and opb.products_id = p.products_id and opb.orders_id = o.orders_id and p.products_status = '1' group by p.products_id order by o.date_purchased desc limit 6

[TEP STOP]