(+40)756.126.538
comenzi@agrolegvaro.ro
Precedentul
Produsul 2 din 66
Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de 26 noiembrie 2014
Următorul

Seminte de salata HANNA

Seminte de salata HANNA
(5000 sem)

Producător:
SYNGENTA
Preţ cu TVA:
91,00 Lei 77,00 Lei


Descriere produs


salata timpurie, cu frunze netede, recomandat pentru sezonul rece de toamna, iarna. HANNA este o varietate de salata foarte bine cunoscuta de cultivatori, se remarca prin toleranta mare la frig si inghet, nu este sensibila la luminizitatea scazuta din timpul iernii. De asemenea nu este pretentioasa la tipul de sol, dezvoltandu-se bine pe foarte multe tipuri de sol.

Prezinta rezintente la boli si are aspect comercial foarte bun.

Recomandari cu privire la alegerea soiului:

Deoarece plantele de salata necesita pe parcursul perioadei de vegetatie conditii diferite de temperatura si lumina in functie de epoca de infiintare a culturii, amelioratorii fac tot posibilul sa aduca pe piata soiuri care raspund atat cerintelor cultivatorilor cat si ale consumatorilor.

La alegerea soiului se va tine seama de destinatia lui, deoarece un soi pentru spatiile protejate cultivat in camp deschis sau un soi pentru camp deschis cultivat iarna in spatii protejate poate da rezultate nedorite. Vara, temperaturile mari favorizeaza formarea tijelor florifere, iar iarna frigul si luminozitatea slaba incetinesc sau opresc cresterea, chiar si in cazul culturilor incalzite. Si modul de valorificare influenteaza alegerea soiului de salata.

Pe piata traditionala de legume se valorifica bine salata cu capatana mare si compacta, pe cand in supermarketuri se consuma si salata cu capatana mai mica, oferita la un pret mai mic.

Oferta noastra contine soiuri de salata care suporta densitati mari si ajung intr-un timp scurt la circa 250-300g. Soiurile de salata cu frunze erecte sunt mai putin sensibile la boli, pentru ca circulatia aerului se face mai usor zvantand mult mai repede solul. La aceste soiuri si recoltarea se face mai usor. Soiurile care au frunzele lasate pe sol arata mai bine pe piata , dar sunt mai sensibile la bolile specifice salatei. Atat pentru cultivatori cat si pentru consumatori este mai avantajos sa se cultive soiuri cu frunze groase, acestea fiind mai rezistente la boli si la pastrare. Dupa recoltare nu se ofilesc usor, parand proaspete chiar si dupa 2-3 zile de la recoltare.

Firma Agroleg Varo SRL ofera pietei din Romania soiuri de salata cu frunze de culoare verde deschis-verde mediu. Alegerea de soiuri rezistente la boli reduce riscul de imbolnavire a culturii, cu conditia respectarii tehnologiei de cultivare.
1055 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'agrolegvaro.o.date_purchased' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by

select p.products_id, p.products_image from orders_products opa, orders_products opb, orders o, products p where opa.products_id = '268' and opa.orders_id = opb.orders_id and opb.products_id != '268' and opb.products_id = p.products_id and opb.orders_id = o.orders_id and p.products_status = '1' group by p.products_id order by o.date_purchased desc limit 6

[TEP STOP]