(+40)756.126.538
comenzi@agrolegvaro.ro
Precedentul
Produsul 4 din 149
Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de 9 martie 2014
Următorul

Seminte de ardei gras JULIANUS F1

Seminte de ardei gras JULIANUS F1
(1000 sem)

Producător:
DUNA-R KFT.
Preţ cu TVA:
147,48 Lei 143,00 Lei
Opțiuni disponibile:
Ambalaj:


Descriere produs


Julianus F1 este un hibrid de ardei gras conic, de la Duna-R, cu creştere continuă, cu fructe atârnate, conice, de culoare uşor verde-alb, dulci şi mari. Pulpa fructelor este groasă, greutatea este de 110-140 g. La maturitatea de consum sunt albe, iar la maturitate fiziologică sunt roşii.

Internodiile sunt mediu distanţate, creştere viguroasă, iar fructificarea este abundentă. Este moderat sensibil la lipsa de calciu, tolerant la stres, iar capacitatea de regenerare este bună, fructele se dezvoltă continuu, leagă bine chiar şi în condiţii extreme, fructele nu se micşorează către sfârşitul ciclului de producţie.

Este o varietate potrivită pentru cultura intensivă, recomandată atât pentru cultura protejată cât şi în câmp deschis. Ramurile sunt groase şi puternice, ceea ce este un avantaj pentru cultura în câmp deschis.

Fructele mari şi de calitate extra sunt situate pe tulpina principală şi în vecinătate. Cele mai eficiente modalităţi de conducere sunt palisat pe unul sau două braţe, cu copilire, precum şi pe lângă cordon, fără copilire. Poate fi plantat din februarie până la sfârşitul lunii iulie, în sere şi solarii încălzite sau neîncălzite. În cultura de primavară, densitatea recomandată este de 4-4,5 plante/mp, iar în cultura târzie, 5-5,5 plante/mp.

Acest hibrid oferă cele mai bune rezultate în ceea ce priveşte capacitatea de producţie, dimensiunea fructelor şi calitatea acestora. Fructele pot să rămână pe planta mai mult timp fără să li se deprecieze calitatea, iar calitatea fructelor după recoltare este foarte bună. O calitate unică este înroşirea lentă a fructelor. Este un produs excelent pentru export.
1055 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'agrolegvaro.o.date_purchased' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by

select p.products_id, p.products_image from orders_products opa, orders_products opb, orders o, products p where opa.products_id = '197' and opa.orders_id = opb.orders_id and opb.products_id != '197' and opb.products_id = p.products_id and opb.orders_id = o.orders_id and p.products_status = '1' group by p.products_id order by o.date_purchased desc limit 6

[TEP STOP]