(+40)756.126.538
comenzi@agrolegvaro.ro
Precedentul
Produsul 4 din 140
Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de 9 martie 2014
Următorul

Seminte de ardei gras JULIANUS F1

Seminte de ardei gras JULIANUS F1
(1000 sem)

Producător:
DUNA-R KFT.
Preţ cu TVA:
154,78 Lei 147,04 Lei
Opțiuni disponibile:
Ambalaj:


Descriere produs


Julianus F1 este un hibrid de ardei gras conic, de la Duna-R, cu creştere continuă, cu fructe atârnate, conice, de culoare uşor verde-alb, dulci şi mari. Pulpa fructelor este groasă, greutatea este de 110-140 g. La maturitatea de consum sunt albe, iar la maturitate fiziologică sunt roşii.

Internodiile sunt mediu distanţate, creştere viguroasă, iar fructificarea este abundentă. Este moderat sensibil la lipsa de calciu, tolerant la stres, iar capacitatea de regenerare este bună, fructele se dezvoltă continuu, leagă bine chiar şi în condiţii extreme, fructele nu se micşorează către sfârşitul ciclului de producţie.

Este o varietate potrivită pentru cultura intensivă, recomandată atât pentru cultura protejată cât şi în câmp deschis. Ramurile sunt groase şi puternice, ceea ce este un avantaj pentru cultura în câmp deschis.

Fructele mari şi de calitate extra sunt situate pe tulpina principală şi în vecinătate. Cele mai eficiente modalităţi de conducere sunt palisat pe unul sau două braţe, cu copilire, precum şi pe lângă cordon, fără copilire. Poate fi plantat din februarie până la sfârşitul lunii iulie, în sere şi solarii încălzite sau neîncălzite. În cultura de primavară, densitatea recomandată este de 4-4,5 plante/mp, iar în cultura târzie, 5-5,5 plante/mp.

Acest hibrid oferă cele mai bune rezultate în ceea ce priveşte capacitatea de producţie, dimensiunea fructelor şi calitatea acestora. Fructele pot să rămână pe planta mai mult timp fără să li se deprecieze calitatea, iar calitatea fructelor după recoltare este foarte bună. O calitate unică este înroşirea lentă a fructelor. Este un produs excelent pentru export.
Seminte de ardei gras JULIANUS F1

Google+
Google
Facebook
Producători
Distribuie produs
Informații producători
Slideshow produse
AGROLEAF LIQUID MOLY B
AGROLEAF LIQUID HIGH K
AGROLEAF LIQUID BALANCE
PLANTAFOL
ACTIWAVE
Seminte de varza GLORIA F1 SEMINIS
Seminte de ardei capia KAPTUR F1
Seminte de castraveti MIRABELLE F1
Seminte de tomate AMERIGO F1
Seminte de varza NOZOMI F1
Seminte de varza rosie RED PEARL F1
Seminte de ceapa CENOL
Seminte de ardei semi-iute JASZ F1
Seminte de salata SHANGORE
Seminte de varza JETODOR F1
Seminte de castraveti DIRECTOR F1
Seminte de patrunjel HALFLANGE
Seminte de ardei gogosar TRAIAN F1
Seminte de pepene galben COSBUC
Seminte de ardei gras BIBIC F1

Top