(+40)756.126.538
comenzi@agrolegvaro.ro
Precedentul
Produsul 9 din 9
Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de 25 ianuarie 2017
Următorul

CONFIDOR OIL SC 004

CONFIDOR OIL SC 004
(1 l)

Producător:
BAYER
Preţ cu TVA:
35,50 Lei 30,00 Lei
Opțiuni disponibile:
Ambalaj:


Descriere produs


CONFIDOR OIL SC 004 este un insecticide sistemic pentru combaterea daunatorilor la mar si prun prin tratamente in afara perioadei de vegetatie.

Substanta activa:

-imidacloprid 4g/l

Mod de actiune:
Confidor Oil are actiune sistemica si actiune fizica complementara de asfixiere datorata uleiului. Actioneaza asupra larvelor paduchelui din San Jose prin penetrarea scutului protector. ouale hibernante ale diferitelor specii de afide si ale paianjenului rosu sunt intoxicate si asfixiate, astfel nu mai are loc ecloziunea larvelor. Confidor Oil are efect de durata, asigurand aderenta sporita la suprafata plantei si contactul superior cu daunatorii tinta.

Actiunile diferite si complementare ale componentei  insecticide si ale uleiului din compozitia produsului previn aparitia fenomenului de rezistenta.

Cultura Daunator Doza/Concentratie
Mar

paduchele din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus) larve hibernante

Paianjenul rosu comun (Panonycus ulmi) oua hibernante

afide (oua hibernante)

1.5%(22.5 l/ha)
Prun afide ( oua hibernante) 1.5% (15 l/m)

Mod de utilizare:

Se efectueaza un tratament pe sezon, toamna dupa caderea frunzelor sau in perioada repaus vegetative. Timp de pauza: nu se aplica.

La aplicarea solutiei se va urmari imbaierea corespunzatoare a coroanei si trunchiul pomilor, cand temperature aerului este de minimum 5 grade Celsius.

La mar se utilizeaza pentru combaterea larvelor hibernate ale paduchelui din San Jose si a oualelor hibernante ale afidelor si paianjenului rosu comun al pomilor in concentratie de 1.5% (22.5 l/ha) 1.500 l/apa.

La prun se utilizeaza pentru combaterea oualelor hibernante de afide in concentratie de 1.5%, respectiv 15l/ha in 1.000 l/apa.

Confidor Oil nu se va amesteca cu zeama bordeleza, polisulfuri si produse pe baza de sulf, diclofluanid, captan sau TMTD. Pentru orice alte combinatii se va face in prealabil un test de compatibilitate fizico-chimica.
1055 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'agrolegvaro.o.date_purchased' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by

select p.products_id, p.products_image from orders_products opa, orders_products opb, orders o, products p where opa.products_id = '1841' and opa.orders_id = opb.orders_id and opb.products_id != '1841' and opb.products_id = p.products_id and opb.orders_id = o.orders_id and p.products_status = '1' group by p.products_id order by o.date_purchased desc limit 6

[TEP STOP]