(+40)756.126.538
comenzi@agrolegvaro.ro
Precedentul
Produsul 22 din 22
Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de 4 februarie 2018
Următorul

PROFILER 7 WG

PROFILER 7 WG
(1 Kg)

Producător:
BAYER
Preţ cu TVA:
Cere ofertă de preț


Descriere produs


Profiler 71 WG
 

Substante active: fluopicolid 4,44% + fosetil-Al 66,7% 
Formulare WG (granule dispersabile în apa).

Fungicid sistemic de ultima generatie pentru combaterea manei la vita de vie

Modul de actiune

Profiler 71 WG reprezinta o combinatie optima a doua substante active foarte eficiente în prevenirea si combaterea manei la vita de vie
Fluopicolid face parte dintr-o clasa chimica complet noua, acylpicolide, având un mod de actiune diferit fata de substantele active utilizate în prezent în controlul manei. Activitatea sa este cu precadere preventiva, având o eficacitate foarte ridicata si un efect îndelungat atât în cazul manei pe frunze cât si pe ciorchini. Fosetil-Al, substanta activa cu sistemie completa, acro- si bazipetala (ascendenta si descendenta), are atât un efect direct asupra zoosporilor si miceliului ciupercilor, cât si un efect indirect constând în stimularea mecanismelor de autoaparare la nivelul tesuturilor plantei. Sinergia excelenta rezultata din combinatia celor doua substante active face din Profiler un produs cu actiune completa si cu durata lunga de protectie împotriva manei.

Doza decomandata

La culturile de vita de vie, organismul tinta este mana (Plasmopara viticola), iar pentru tratarea ei avem nevoie de o doza de 2,25-2,5 kg/ha.

Modul de utilizare
Doza redusa se foloseste cand riscul producerii infectiilor este scazut, iar doza de 2,5 kg/ha se utilizeaza in anii cu conditii favorabile pentru mana. desi are proprietati curative si antisporulante foarte bune cu manifestare atat pe frunze, cat si pe ciorchini, recomandam numai utilizarea preventive a produsului.

Se efectueaza un numar de maximum 3 tratamente pe sezon, in interval de 10-14 zile intre tratamente, in functie de presiunea de infectie si de viteza de crestere a plantelor, in intervalul de la inflorescenteclar vizibile (BBCH 53) pana la combaterea ciorchinilor (BBCH 79).

Momentul optim de utilizare este șa inceputul infloririi, cand datorita sistemicitatii foarte bune si a duratei indelungate de protective, Profiler protejeaza atat lastarii in crestere, cat si inflorescentele pana dupa scuturarea capisonului floral.

Profiler mai poate fi folosit la al doilea tratament de baza care se efectueaza la sfarsitul infloririi sau in perioada de formare a boabelor. Pentru obtinerea unei protectii bune si sustinute este necesara mentinerea unei concentratii ridicate de fosetil de aluminiu in plante, prin efectuarea de tratamente successive cu Mikal Flash, Verita sau din nou cu Profiler.

Timpul de pauza recomandat  pentru strugurii de masa si de vin este de 21 de zile.
Fungicid sistemic de ultima generatie pentru combaterea manei la vita de vie

Google+
Google
Facebook
Producători
Distribuie produs
Informații producători
Slideshow produse
AGROLEAF LIQUID MOLY B
AGROLEAF LIQUID HIGH K
AGROLEAF LIQUID BALANCE
PLANTAFOL
ACTIWAVE
Seminte de castraveti MIRABELLE F1
Seminte de ardei gras SALANA F1
Seminte de ardei capia KAPTUR F1
Seminte de vinete CLASSIC F1
Seminte de vinete albe BIBO F1
Seminte de tomate MERCEDES F1 (SHIRLEY F1)
Seminte de salata CENTORE
Seminte de ridichi JOHANNA
Seminte de pepene verde MIRSINI F1
Seminte de castraveti VERTINA F1
Seminte de porumb PR34Y02
Seminte de ardei iute PALOC F1
Seminte de ardei gras JULIANUS F1
Seminte de spanac MODI F1
Seminte de tomate LILAGRO

Top