(+40)756.126.538
comenzi@agrolegvaro.ro
Precedentul
Produsul 18 din 60
Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de 4 februarie 2018
Următorul

NATIVO PRO 325 SC

NATIVO PRO 325 SC
(5 litri)

Producător:
BAYER
Preţ cu TVA:
915,00 Lei


Descriere produs


Nativo Pro 325 SC

 

Fungicid sistemic pentru combaterea bolilor foliare si ale spicului la cereale.

 

Substante active: protioconazol 175 g/l + trifloxistrobin  150 g/l

Formulare : SC (suspensie concentrata)
 

Mod de acţiune
Nativo Pro 325 SC este un fungicid sistemic care are la bază două substanţe active cu acţiune complementară. Protioconazol aparţine clasei triazolilor și are un mecanism de acţi­une tip DMI - inhibarea sintezei sterolului. Protioconazol are un efect sistemic important şi asigură o protectie de lungă durată; are acţiune preventivă și curativă asupra unei game largi de patogeni. Trifloxistrobin are un spectru larg de activitate, acţiunea sa este de tip mezo­stemic şi se caracterizează printr-o afinitate ridicată faţă de stratul de la suprafaţa plantei, urmată de redistribuirea şi redepunerea pe părţile aeriene ale plantei. Nativo Pro poate combate inclusiv formele rezistente la alte fungicide datorită modului diferit de activitate al celor două substanţe active. La scurt timp după aplicare, produsul pătrunde în ţesuturile plantelor şi este distribuit spre vârful limbului. Specific acestui produs este efectul de “green leaf” (menţinerea foliajului verde o perioadă mai lungă de timp), ceea ce permite acumulări suplimentare în boabe deci sporuri de producţie.
 

Doza recomandata:

 

La culturile de Grau de toamna si primavera, organismele tinta sunt Făinare (Erysiphe graminis), Septorioza frunzei (Septoria tritici), rugina brună (Puccinia recondita) SI  rugina galbenă (Puccinia striiformis). Doza de utilizare recomandata este de  0,6 l/ha.
 

O alta boala intalnita la culturile de grau de toamna si primavera este Fuzarioza (Fusarium spp). Doza de utilizare: 0,7 l/ha.


La  culturile de Orz de toamnă și orzoaică de primăvară, organismele tinta sunt Făinare (Erysiphe graminis), pătarea reticulară (Pyrenophora teres) si  arsura frunzelor (Rhynchosporium secalis). Iar pentru tratarea acestor boli se recomanda o doza de  0,6 l/ha..

 

In cazul triticalelor, boli foliare şi ale spicului sunt  septorioze (Septoria tritici, Phaeosphaeria nodorum), făinarea (Erysiphe graminis), sfâşierea frunzelor (Pyrenophora tritici-repentis), rugina brună (Puccinia recondita), rugina galbenă (Puccinia striiformis), fuzarioze (Fusarium spp).Pentru tratarea lor avem nevoie de 1 l/ha de Nativo pro.


Mod de utilizare
Nativo Pro 325 SC se utilizează pentru maxim 2 tratamente pe vegetaţie. Efectuarea trata­mentelor se face preventiv sau curativ, la apariţia primelor simptome. Primul tratament se efectuează de obicei în intervalul cuprins între sfârşitul înfrăţitului şi sfârşitul înspicatului. Tratamentul împotriva fuzariozei se efectuează în intervalul dintre sfârşitul înspicatului şi sfârşitul înfloritului, utilizând doza de 0,7 l/ha. Timpul de repaus între cele două tratamente este de 21 de zile, iar intervalul minim de la ultimul tratament până la recoltat este de 35 de zile. Volumul de soluţie necesar este de 200-400 l/ha.
Nativo pro este un fungicid sistemic pentru combaterea bolilor foliare si ale spicului la cereale.

Google+
Google
Facebook
Producători
Distribuie produs
Informații producători
Slideshow produse
AMINO 600 SL
Matiz Extra 430 SC
BUZZ ULTRA DF
ZOXIS
SURDONE 70 WDG
Seminte de ardei gras SALANA F1
Seminte de vinete albe BIBO F1
Seminte de ardei capia KAPTUR F1
Seminte de varza GLORIA F1 SEMINIS
Seminte de varza NOZOMI F1
Seminte de varza GLORIA DI ENKHUIZEN 2
Seminte de dovleac TERRAFIN F1
SEMINTE DE VARZA ALBA PRUKTOR CMS F1
Seminte de ardei gras CECIL F1
Seminte de ardei capia SEMERKAND F1
Seminte de patrunjel PLAIN LEAVED 2
Seminte de ardei iute PINTEA
Seminte de pepene galben FLANDER F1
Seminte de varza rosie REBALL F1
Seminte de tomate LILAGRO

Top