(+40)756.126.538
comenzi@agrolegvaro.ro
Precedentul
Produsul 57 din 58
Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de 14 mai 2020
Următorul

Matiz Extra 430 SC
(5 Litri)

Producător:
SUMMIT AGRO
Preţ cu TVA:
780,00 Lei


Descriere produs


MATIZ Extra 430 SC este un fungicid sistemic  cu spectru larg de combatere.

Matiz Extra este un fungicid sistemic cu acţiune protectivă, preventivă şi curativă. După aplicare produsul este preluat prin toate organele plantei şi distribuit uniform şi constant prin xilem în întreaga plantă, reducând asfel riscul spălării. Matiz Extra are ca mod de acţiune blocarea formării ergosterolului, ceea ce duce la incapabilitatea ciupercii de a-şi forma perete celular. Asigură protecţie îndelungată pe o perioadă de aproximativ trei săptămâni. Nu este fitotoxic la dozele recomandate.

Mod de utilizare: Rapiţă – se aplică toamna când plantele au 4-6 frunze pentru creşterea rezistenţei plantelor la iernare şi pentru combaterea agentului patogen Phoma lingam. Pentru combaterea făinării şi a putregaiurilor, tratamentele se aplică la avertizare primăvara până la înflorit. 

Grâu – se recomandă aplicarea a 1-2 tratamente în vegetaţie, efectuate de la începutul împăierii şi până la înflorit. Pentru prevenirea apariţiei formelor rezistente în timp recomandăm folosirea în alternanţă cu produse din alte grupe chimice ca: Cyflamid 5 EW, Topsin 70 WP etc. Este compatibil cu majoritatea insecticidelor. Pentru alte combinaţii se recomandă efectuarea testelor de compatibilitate fizico-chimică.

Agent daunator: Putregaiul alb al tulpinilor (Sclerotinia sclerotiorum),Putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea),Fainarea rapitei (Erysiphae Comunis),Alternarioza rapitei (Alternaria brassicae),Putregaiul uscat sau fomoza (Lingam Phoma),Tratament aplicat toamna pentru cresterea rezistentei plantelor la iernare si pentru combaterea agentului patogen Phoma lingam, Complexul foliare Boli (Erysiphe graminis, Puccinia spp.., Helminthosporium sp., Fusarium sp.).
MATIZ Extra 430 SC este un fungicid sistemic  cu spectru larg de combatere.

Google+
Google
Facebook
Producători
Distribuie produs
Informații producători
Slideshow produse
AMINOPLANT
SILWET GOLD
COSMIC
CHALLENGE 600 SC
CAPTAN 80 WDG
Seminte de vinete albe BIBO F1
Seminte de castraveti MIRABELLE F1
Seminte de tomate AMERIGO F1
Seminte de ardei gras SALANA F1
Seminte de varza NOZOMI F1
Seminte de tomate RALUCA
Seminte de ardei gras BENIEL F1
Seminte de ardei iute PALOC F1
Seminte de ceapa CAMPERO F1
Seminte de pepene verde CRIMSON SWEET AS
Seminte de ardei semi-iute BODROG F1
Seminte de fasole pitica (fideluta) MAXIDOR
Seminte de ardei dulce ESZTER F1
Seminte de salata TIZIAN
Seminte de pepene verde TOPGUN F1

Top