(+40)756.126.538
comenzi@agrolegvaro.ro
Precedentul
Produsul 15 din 22
Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de 30 ianuarie 2018
Următorul

FLINT PLUS 64 WG

FLINT PLUS 64 WG
(1 kg)

Producător:
BAYER
Preţ cu TVA:
Cere ofertă de preț


Descriere produs


Flint Plus 64 WG

Fungicid  complex cu acțiune preventivă pentru combaterea  unui spectru larg la măr.

Substanțe active trifloxistrobin 4 % +captan 60%

Formulare WG (granule dispersabile în apă)

Mod de acțiune

Flint Plus WG este un produs cu spectru larg de acțiune datorită celor două substanțe active din compoziție. trifloxistrobin, din grupa chimică a stropilurinelor, are o acțiune preventivă și activitate mezostemică. Este puternic absorbit de stratul ceros al frunzelor, fiind rezistent la spălarea prin precipitații. Se redistribuie pe suprafața foliară, asigurând astfel protecția suplimentară pe suprafețele limitrofe netratate și deopotrivă în interiorul țesuturilor prin activitatea translaminară. Sunt afectate atât stadiile timpurii, cât și stadiile târzii de dezvoltare a ciupercilor patogene. Captan, din grupa chimică dicarboximide  este un Fungicid cu acțiune  preventivă de contact de tip multi-site, cu efect foarte bun de prevenire si combatere a infecțiilor primare și secundare de rapăn la pomii fructiferi. Modul diferit de acțiune si efectul complementar al substanțelor active fac din Flint Plus un produs deosebit de eficace pentru utilizare în strategii antirezistență.

Doza recomandată

La cultura de măr, organismele țintă sunt Rapănul (Venturia inaequalis) si Făinarea (Podosphaera leucotricha), iar pentru tratarea acestor boli, doza recomandată este de 0,125 %(1,875 kg/ha în 1500 l apă /ha).

Mod de utilizare

Flint Plus 64 WG se utiliziază în combaterea Rapănului (venturia inaequalis), și făinării (podosphaera leucotricha) la măr în concetrație de 0,125 %(1,875 kg/ha în 1500 l apă /ha).

Se aplică preventiv în max. 2 tratamente pe sezon, în intervalul buton roz- începutul colorării fructelor, la un interval între tratamente de 10 zile. Flint Plus va fi alternat cu produse din grupe chimice diferite, cum ar fi Luna Experience. Timpul de pauză înaintea recoltării este de 35 de zile.

La concentrația omologată, Flint Plus 64 WG este bine tolerat de plante si nu se manifestă fenomene de fitotoxicitate legate de condițiile climatice. Flint Plus 64 WG nu este compatibil cu produsele foarte alcaline. Nu se amestecă cu uleiurile horticole. Pentru orice combinatie nouă se va face inițial un test de compatibilitate fizico-chimică si biologică.
Fungicid  complex cu acțiune preventivă pentru combaterea  unui spectru larg la măr.

Google+
Google
Facebook
Producători
Distribuie produs
Informații producători
Slideshow produse
BOROPLUS
CALBIT C
AGROLEAF LIQUID ZINC
AGROLEAF LIQUID MOLY B
AGROLEAF LIQUID HIGH K
Seminte de varza GLORIA F1 SEMINIS
Seminte de ardei capia KAPTUR F1
Seminte de ardei gras SALANA F1
Seminte de varza NOZOMI F1
Seminte de vinete CLASSIC F1
Seminte de morcovi ROMANCE F1
Seminte de spanac SAGA F1
Seminte de salata CENTORE
Seminte de ceapa HISTRIA F1
Seminte de ardei iute SAHEM F1
Seminte de castraveti DIRECTOR F1
Seminte de ardei gras TODIRESTI F1
Seminte de dovlecei DARK SHADOW F1
Seminte de fasole JULISKA
Seminte de fasole urcatoare ECATERINA

Top