(+40)756.126.538
comenzi@agrolegvaro.ro
Precedentul
Produsul 16 din 22
Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de 30 ianuarie 2018
Următorul

FLINT PLUS MAX 75 WG

FLINT PLUS MAX 75 WG
(1 Kg)

Producător:
BAYER
Preţ cu TVA:
519,00 Lei


Descriere produs


Flint  Max 75 WG

Fungicid cu acțiune sistemică și mesostemică pentru combaterea făinării și putregaiului negru la vița de vie și a făinării la morcov.

Substanțe active trifloxistrobin 25% + tebuconazol 50 %

Formulare  WG(granule dispersabile în apă)

Mod de acțiune

Flint max este un produs cu spectru larg de acțiune. Trifloxistrobin, din grupa chimică strobilurine, are acțiune preventivă și activitate mesostemică. Este puternic absorbit de stratul ceros al frunzelor, fiind rezistent la spălarea prin precipitații. Se redistribuie pe suprafața foliară, asigurând protecția suplimentară pe suprafețele limitrofe netratate și deopotrivă în interiorul țesuturilor prin activitatea translaminară. Sunt afectate atât stadiile timpurii, cât și stadiile târzii de dezvoltare ale ciupercilor patogene. Tebuconazol , produs cu acțiune sistemică, constituie un partener foarte eficient. La scurt timp după tratament, el pătrunde în părțile aeriene și este distribuit în interiorul țesuturilor, blocând extinderea ciupercii. Flint Max este un produs deosebit de activ și foarte bine adaptat pentru utilizare în strategiile antirezistență.

Doza recomandată

La cultura de viță de vie, organismul țintă este Făinarea (uncinula necator) și Putregaiul negru (guignardia bidwellii), iar doza recomandata pentru tratarea acestor boli este de 0,16 kg/ha.

Pentru morcov, organismul țintă este Făinarea(Erysiphe umbelliferarum), iar pentru combaterea acestei boli avem nevoie de o doza de 0,3 kg/ha în 1000 l apă.

Mod de utilizare

Pentru vița  de vie,Flint Max  se folosește  în doza de 0,16 kg/ha în 800-1000 l apă. Se recomandă aplicarea în 1-3 tratamente preventive, începând cu fenofaza de inflorescențe clar vizibile și până la începutul colorării boabelor, în alternanță cu produse din grupe chimice diferite. Aceste aplicări conduc la un bun control al făinării și putregaiului negru. Perioada de protecție este de 10-14 zile în funcție de condițiile climatice și presiunea de infecție. Timpul de pauză necesar între tratamente este de 14 zile.

La morcov se aplică între 1 si 3 tratamente începând cu primele semne de atac.

Compatibilitate

Flint Max  75 WG nu este compatibil cu produsele foarte alcaline (pe bază de cupru sau sulf) și cu cele foarte acide. Pentru orice combinație se va face un test de compatibilitate fizico-chimică.
Fungicid cu acțiune sistemică și mesostemică pentru combaterea făinării și putregaiului negru la vița de vie și a făinării la morcov.

Google+
Google
Facebook
Producători
Distribuie produs
Informații producători
Slideshow produse
BOROPLUS
CALBIT C
AGROLEAF LIQUID ZINC
AGROLEAF LIQUID MOLY B
AGROLEAF LIQUID HIGH K
Seminte de varza NOZOMI F1
Seminte de vinete albe BIBO F1
Seminte de tomate AMERIGO F1
Seminte de varza GLORIA F1 SEMINIS
Seminte de vinete CLASSIC F1
Seminte de morcovi LAGUNA F1(drajat)
Seminte de patrunjel LANGE OBERLAAER
Seminte de sfecla rosie DETROIT AS
Seminte de ardei iute PALOC F1
Seminte de salata creata FUNTASIA
Seminte de ardei capia SZEKELY F1
Seminte de ceapa BOSKO F1
Seminte de ardei gras ETELE F1
Seminte de ardei gras HETVEZER F1
Seminte de ridichi SORA

Top