(+40)756.126.538
comenzi@agrolegvaro.ro
Precedentul
Produsul 14 din 23
Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de 28 ianuarie 2018
Următorul

ALIETTE 80 WG

ALIETTE 80 WG
(500 gr)

Producător:
SYNGENTA
Preţ cu TVA:
54,00 Lei


Descriere produs


ALIETTE 80 WG este un fungicid sistemic pentru combaterea bolilor la legume,pomi fructiferi, hamei.

Mod de actiune:

Aliette este un fungicid cu capacitate ridicata de penetrare in plante prin funze(sub 30 de minute), flori si radacini.Se remarca prin mobilitatea exceptionalain planta datorita distributiei complete ascendente si descendente in aproximativ o ora de la aplicare, ceea ce permite protejarea pe o lunga durata a organelor vegetative si fructifere inclusiv a cresterilor noi.

Aliette are o foarte buna actiune preventiva,actionand prin inhibarea germinatiei sporilor si prin blocarea dezvoltarii miceliului in planta si a sporularii.Prezinta suplimentar proprietatea unica de stimulare a sistemelor de autoaparare a plantelor.Nu exista risc de aparitie a rezistentei.

Doza recomandata:
La castraveti organismul tinta este mana ( Pseudoperonospora cubensis) si se foloseste o doza de 2kg/ha

La ceapa doza recomandata este de 2 kg/ha si organismul tinta este mana ( Pseudoperonospora cubensis).

La hamei vizat este acelasi organism si anume mana ( Pseudoperonospora cubensis) si este recomandata o doza de 4 kg/ha.

La mar,par si gutui organismul tinta este 'focul bacterian' si este recomandata o doza de 3-4.5 kg/ha.

Mod de utilizare:
La mar ,par si gutui se aplica un tratament in intervalul buton roz-scuturarea prtalelor pentru a prevenii infectia care are loc in stigmatul florii.

Cantitatea de solutie necesara este de 1000-1500litri in functie de tipul si varsta plantatiilor.

La castraveti pentru combaterea manei se aplica intre 1 si 3  tratamente de prevenire la interval de 8-10 zile.Cantitatea de solutie este cuprinsa intre 600-1000 litri.

La ceapa se efectueaza 1-2 tratamente preventive  la interval de 10 zile atunci cand ceapa se este in faza de formare a bulbului si pana maxim la 75 % din marimea bulbului la maturitatea fiziologica.

La hamei se aplica intre unu si trei tratamente preventive la interval de 14 zile, se aplica de la aparitia primului lastar pana la sfarsitul infloririi.

Aliette nu este compatibil cu produsele pe baza de dicofol si cupru, ingrasamintele foliare pe baza de azot si solutiile nutritive.

 
1055 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'agrolegvaro.o.date_purchased' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by

select p.products_id, p.products_image from orders_products opa, orders_products opb, orders o, products p where opa.products_id = '1981' and opa.orders_id = opb.orders_id and opb.products_id != '1981' and opb.products_id = p.products_id and opb.orders_id = o.orders_id and p.products_status = '1' group by p.products_id order by o.date_purchased desc limit 6

[TEP STOP]