(+40)756.126.538
comenzi@agrolegvaro.ro
Precedentul
Produsul 119 din 122
Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de 29 octombrie 2020
Următorul

Erbicid Korvetto

Erbicid Korvetto
(5 L)

Producător:
CORTEVA
Preţ cu TVA:
839,30 Lei


Descriere produs


KORVETTO - Erbicid pentru controlul buruienilor în cultura de rapiță

Pe lângă condițiile climatice din toamnă, defavorabile culturii de rapiță, buruienile, bolile și dăunătorii constituie un alt grup de factori de risc care amenință această cultură. Ca urmare, fermierii trebuie să le acorde o atenție deosebită.

Condițiile foarte blânde din această iarnă, fără zăpadă și îngheț pe perioade mai lungi de timp, au făcut ca buruienile să se dezvolte și să concureze pentru apă și hrană cu plantele de cultură.

KORVETTOTM este un erbicid post-emergent destinat utilizării primăvara în cultura de rapiță de toamnă pentru controlul unui spectru larg de buruieni dicotiledonate (cu frunză lată).

Produsul conține noua substanță activă halauxifen-methyl (Arylex™ active) 5g/l și clopiralyd 120 g/l, fiind omologat în doza de 1 l/ha.

KORVETTOTM controlează foarte bine buruieni dicotiledonate, precum turița (Galium aparine), buruiană care dă cele mai multe bătăi de cap fermierilor, atât în perioada de vegetație a culturii, concurând planta, cât și la recoltarea și valorificarea producției. Alte buruieni problemă foarte bine controlate de erbicidul KORVETTOTM sunt: pălămida (Cirsium arvense), mușețelul (Matricaria spp.), loboda (Chenopodium album), macul (Papaver rhoeas) – inclusiv macul rezistent la erbicidele sulfonil-ureice, susaiul (Sonchus arvensis), cornuții (Xanthium strumarium), măturica (Descurainia sophia).

Momentul aplicării este primăvara, de la faza de rozetă a culturii de rapiță (BBCH-30) până când mugurii florali sunt prezenți dar sunt încă acoperiți de frunze (BBCH-50).

Erbicidul KORVETTO are o selectivitate foarte bună pentru cultura de rapiță și permite rotația fără probleme pentru toate culturile succesive care urmează după rapița tratată cu Korvetto™.

Produsul KORVETTO va deveni cea mai sigură metodă de a scăpa de buruienile dicotiledonate, atât anuale cât și perene, care se poate aplica primăvara.

Atenție: Nu se aplică toamna !!!
Erbicid Korvetto

Google+
Google
Facebook
Producători
Distribuie produs
Informații producători
Slideshow produse
Seminte de porumb DKC 4608
Seminte de porumb DKC 5007
Seminte de porumb DKC 4316
Seminte de porumb DKC 4162
Seminte de porumb DKC ET4728
Seminte de ardei gras SALANA F1
Seminte de vinete CLASSIC F1
Seminte de vinete albe BIBO F1
Seminte de varza GLORIA F1 SEMINIS
Seminte de ardei capia KAPTUR F1
Seminte de vinete CORVUS
Seminte de tomate roz MAMSTON F1
Seminte de conopida SANTAMARIA F1
Seminte de ardei iute GRIFF F1
Seminte de varza AUTUMN PRINCE F1
Seminte de castraveti BOMBER F1
Seminte de dovlecel SERENA F1
Seminte de ceapa verde AX 90-195 F1
Seminte de varza alba ANADOL F1
Seminte de ardei capia DUMBO 34

Top