(+40)756.126.538
comenzi@agrolegvaro.ro
Precedentul
Produsul 24 din 33
Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de 26 ianuarie 2018
Următorul

HUSSAR ACTIV 417 OD

HUSSAR ACTIV 417 OD
(1 litru)

Producător:
BAYER
Preţ cu TVA:
Cere ofertă de preț


Descriere produs


Hussar Activ 417 OD

Erbicid sistemic selectiv pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate din culturile de grau de toamna, secara si triticale.

Substante active: iodosulfuron-metil-Na 10 g/l + 2,4 D (2-etilhexil ester)377 g/l + mefenpir dietil (safener) 30 g/l

Formulare: OD (dispersie in ulei)

Mod de actiune

Hussar active este un Erbicid sistemic cu viteza de actiune ridicata: in aproximativ 2 ore dupa aplicare Este preluat in masa foliara a buruienilor. Din acel moment, buruienile isi inceteaza cresterea si prin aceasta nu mai concureaza planata de cultura pentru elementele nutritive si apa. Efectul complet asupra buruienilor (distrugerea completa) este observata in aproximativ 2-3 saptamani pentru cele dicotiledonate si 3-4 saptamani la buruienile graminee. Datorita formularii modern, de tip OD, Hussar Activ asigura o acoperire mai buna a  frunzelor fata de alte Erbicide cu formulare diferita, fiind si preluat in frunze mai rapid. Marele avantaj al aplicarii Erbicidului Hussar Activ consta in combaterea simultana atat a buruienilor monocotile, cat si a celor dicotile deja rasarite, dintr-o singura trecere.

Doza recomandata:

-graul de toamna, secara si triticale: pentru combaterea buruieniilor dicotiledonate anuale si perene, si a buruienilor graminee anuale, doza recomandata este de: 1 l/ha

Mod de utilizare

Hussar Activ se aplica in doza de 1l/ha pentru combaterea simultana a principalelor buruieni din culturile de grau de toamna, secara si triticale. Aplicarea se face primavera devreme, in postemergenta, in intervalul cuprins intre inceputul si sfarsitul infratirii graului de toamna, secarei si a triticalelor. In conditii de sigutanta, Hussar Activ se poate aplica pana in faza de 2 internoduri (BBCH 32).

Volumul de apa recomandat este de 200-400 l/ha. Inainte de prepararea solutiei, bidoanele de Hussar Activ se vor agita energic.
Erbicid sistemic selectiv pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate din culturile de grau de toamna, secara si triticale.

Google+
Google
Facebook
Producători
Distribuie produs
Informații producători
Slideshow produse
Turba substrat DOMOFLOR MIX6
Turba substrat DOMOFLOR MIX20
KEIM STOP
SUPER OIL
SPONSOR 6 FS
Seminte de vinete albe BIBO F1
Seminte de castraveti MIRABELLE F1
Seminte de ardei capia KAPTUR F1
Seminte de ardei gras SALANA F1
Seminte de vinete CLASSIC F1
Seminte de conopida LECANU F1
Seminte de varza GLORIA DI ENKHUIZEN 2
Seminte de ardei gras CAMPONA F1
Seminte de tomate RALUCA
Seminte de tomate TROPICAL F1
Seminte de dovleac ORANGE AGRO
Seminte de ardei gras REKA F1
Seminte de pepene verde SUSY F1
Seminte de ridichi SORA
Seminte de varza CARBONARA F1

Top