(+40)756.126.538
comenzi@agrolegvaro.ro
Precedentul
Produsul 22 din 31
Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de 26 ianuarie 2018
Următorul

ERBICID CAPRENO 547 SC

ERBICID CAPRENO 547 SC
(1 litru)

Producător:
BAYER
Preţ cu TVA:
Cere ofertă de preț


Descriere produs


Capreno 547 SC

Erbicid pentru combaterea in postemergenta a unui spectru larg de  buruieni dicotiledonate si monocotiledonate anuale in cultura de porumb.

Substante active : 345 g/l tembotrione +68 g/l tiencarbazon-metil + 134 g/l isoxadifen-etil (safener).

Formulare: SC (suspensie concentrate)

MOD DE ACTIUNE

Capreno 547 SC combate un spectru larg de buruieni in cultura de porumb. Tembotrione , apartinand noii clase chimice triketone, este absorbit rapid in planta, la maximum o ora de la aplicare. Prezinta actiune dublu sistemica, fiind distribuit ascendent si descendent in toate organele plantei pana la punctele de crestere la circa 6 ore de la tratament. Tiencarbazon-metil conduce la incetarea imediata a cresterii si la daune progresive pana cand se realizeaza controlul total al buruienilor sensibile. El permite controlul complementar al unor buruieni cum sunt speciile de Polygonum, precum si intarirea actiunii Erbicidului asupra gramineelor. Datorita faptului ca tiencarbazon-metil actioneaza si la nivelul solului, fiind preluat prin sistemul radicular, Capreno are efect si asupra buruienilor graminee si dicotile ce vor rasari in urmatoarea perioada de timp dupa tratament. Safener-ul are rolul de a asigura cea mai buna toleranta a plantelor de porumb fata de Erbicid.

Doza recomandata in cultura de porumb pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si dicotiledonatelor  este 0,22 – 0,29 l/ha + adjuvant (Mero 2 l/ha)

Mod de utilizare

Capreno se aplica in postemergenta, de la stadiul de 2 frunze pana in stadiul de 6 frunze al culturii de porumb (BBCH 12-16), pentru  controlul buruienilor dicotile si monocotile anuale. Doza utilizata este adaptata in functie de gradul de imburuienare, spectrul de infestare cu buruieni si stadiul de dezvoltare al buruienilor. Capreno se va aplica intotdeauna imreuna cu adjuvantul specific  Mero (doza 2 l/ha). Momentul optim de aplicare in relatie cu dezvoltarea buruienilor este in faza de 2-4 frunze pentru buruienile dicotile  anuale si pana la faza de inceputul infratitului pentru buruienile monocotile anuale. Volum de solutie : 200-400 l/ha . Graul si rapita de toamna pot fi semanate dupa 5 luni de la aplicarea lui Capreno, dupa o aratura la adancimea de 20 cm. Nu se seaman orz de toamna dupa cultura de porumb tratata cu Erbicidul Capreno.
Erbicid pentru combaterea in postemergenta a unui spectru larg de  buruieni dicotiledonate si monocotiledonate anuale in cultura de porumb.

Google+
Google
Facebook
Producători
Distribuie produs
Informații producători
Slideshow produse
BREXIL COMBI
KENDAL
MASTER 20.20.20
MC CREAM
BENEFIT PZ
Seminte de ardei capia KAPTUR F1
Seminte de varza NOZOMI F1
Seminte de vinete albe BIBO F1
Seminte de vinete CLASSIC F1
Seminte de varza GLORIA F1 SEMINIS
Seminte de ridichi SORA
Seminte de tomate LANDOLINO F1
Seminte de ceapa OLOROSO F1
Seminte de mazare KELVEDON WONDER Agrosel
Seminte de conopida AVISO F1
Seminte de conopida COZIA F1
Seminte de tomate RUXANDRA
Seminte de pepene verde SORENTO F1
Seminte de fasole AURIE DE TURDA
Seminte de ardei capia DUMBO 34

Top