(+40)756.126.538
comenzi@agrolegvaro.ro
Precedentul
Produsul 22 din 31
Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de 26 ianuarie 2018
Următorul

ERBICID CAPRENO 547 SC

ERBICID CAPRENO 547 SC
(1 litru)

Producător:
BAYER
Preţ cu TVA:
Cere ofertă de preț


Descriere produs


Capreno 547 SC

Erbicid pentru combaterea in postemergenta a unui spectru larg de  buruieni dicotiledonate si monocotiledonate anuale in cultura de porumb.

Substante active : 345 g/l tembotrione +68 g/l tiencarbazon-metil + 134 g/l isoxadifen-etil (safener).

Formulare: SC (suspensie concentrate)

MOD DE ACTIUNE

Capreno 547 SC combate un spectru larg de buruieni in cultura de porumb. Tembotrione , apartinand noii clase chimice triketone, este absorbit rapid in planta, la maximum o ora de la aplicare. Prezinta actiune dublu sistemica, fiind distribuit ascendent si descendent in toate organele plantei pana la punctele de crestere la circa 6 ore de la tratament. Tiencarbazon-metil conduce la incetarea imediata a cresterii si la daune progresive pana cand se realizeaza controlul total al buruienilor sensibile. El permite controlul complementar al unor buruieni cum sunt speciile de Polygonum, precum si intarirea actiunii Erbicidului asupra gramineelor. Datorita faptului ca tiencarbazon-metil actioneaza si la nivelul solului, fiind preluat prin sistemul radicular, Capreno are efect si asupra buruienilor graminee si dicotile ce vor rasari in urmatoarea perioada de timp dupa tratament. Safener-ul are rolul de a asigura cea mai buna toleranta a plantelor de porumb fata de Erbicid.

Doza recomandata in cultura de porumb pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si dicotiledonatelor  este 0,22 – 0,29 l/ha + adjuvant (Mero 2 l/ha)

Mod de utilizare

Capreno se aplica in postemergenta, de la stadiul de 2 frunze pana in stadiul de 6 frunze al culturii de porumb (BBCH 12-16), pentru  controlul buruienilor dicotile si monocotile anuale. Doza utilizata este adaptata in functie de gradul de imburuienare, spectrul de infestare cu buruieni si stadiul de dezvoltare al buruienilor. Capreno se va aplica intotdeauna imreuna cu adjuvantul specific  Mero (doza 2 l/ha). Momentul optim de aplicare in relatie cu dezvoltarea buruienilor este in faza de 2-4 frunze pentru buruienile dicotile  anuale si pana la faza de inceputul infratitului pentru buruienile monocotile anuale. Volum de solutie : 200-400 l/ha . Graul si rapita de toamna pot fi semanate dupa 5 luni de la aplicarea lui Capreno, dupa o aratura la adancimea de 20 cm. Nu se seaman orz de toamna dupa cultura de porumb tratata cu Erbicidul Capreno.
Erbicid pentru combaterea in postemergenta a unui spectru larg de  buruieni dicotiledonate si monocotiledonate anuale in cultura de porumb.

Google+
Google
Facebook
Producători
Distribuie produs
Informații producători
Slideshow produse
CROPMAX
Seminte de morcovi NANTES MAMBO
Seminte de morcovi NANTES
Seminte de morcovi mov PURPLE HAZE F1
Seminte de morcovi albi WHITE SATIN F1
Seminte de ardei capia KAPTUR F1
Seminte de tomate AMERIGO F1
Seminte de vinete CLASSIC F1
Seminte de varza GLORIA F1 SEMINIS
Seminte de vinete albe BIBO F1
Seminte de ardei gras PATAK F1
Seminte de ceapa VAQUERO F1
Seminte de ardei gras ANTAL F1
Seminte de varza VICTORIA F1
Seminte de porumb PR34Y02
Seminte de marar AGROMAR
Seminte de varza PRUKTOR F1
Seminte de morcovi ROYAL CHANTENAY 2
Seminte de varza DITMARSKER 2
Seminte de varza GREGORIAN F1

Top