(+40)756.126.538
comenzi@agrolegvaro.ro
Precedentul
Produsul 20 din 31
Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de 26 ianuarie 2018
Următorul

Betanal MaxxPro

Betanal MaxxPro
(1 litru)

Producător:
BAYER
Preţ cu TVA:
Cere ofertă de preț


Descriere produs


Betanal maxxPro OD

Erbicid selectiv postemergent cu spectru larg de combatere a buruienilor anuale dicotiledonate si a unor monocotiledonate la sfecla pentru zahar. (Substante active: fenmedifan 60g/l + desmedifam 47 g / l + etofumesan 75 g/ l +lenacil 27 g/l  Formulare : OD (dispersie in ulei))

Mod de actiune

Betanal maxxPro este cel mai nou Erbicid din familia Betanal. Tehnologia inovativa Double-A conduce la cresterea eficacitatii produsului. Betanal maxxPro contine patru substante active complementare, care combina actiunea de contact cu cea reziduala. Efectul Erbicidului se manifesta prin stoparea cresterii, decolorare, cloroza si ofilire, urmate de necroze si distrugerea buruienilor.

Desmedifan si fenmedifan sunt preluate de buruienile rasarite prin foliaj. Temperatura si umiditatea ridicate accelereaza penetrarea in planta si efectul e mai rapid. Etofumesan este absorbit prin lastarii in curs de rasarire si prin radacini. Lenacil are rol de activator al celorlalte trei substante active. Efectul de activare se traduce prin blocarea in pozitia deschis ,pentru o perioada scurta de timp, a activitatii stomatelor de pe frunze, ceea ce conduce la absorbtia rapida si completa a substantelor active. Umiditatea ridicata a solului favorizeaza actiunea substantelor active etofumesat si lenacil.

Doza recomandata pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si unele monocotiledonate anuale este de 1,5+1,5+1,5 l/ha.

Mod de utilizare:

Betanal maxxPro se utilizeaza pentru combaterea buruienilor anuale, care germineaza si rasar esalonat. Doza omologata este de 4,5 l/ha/sezon, in postemergenta, cu aplicare secventiala in trei tratamente a cate 1,5 l/ha/tratament ,dupa cum urmeaza:

-prima aplicare la doza de 1,5 /ha se face inceand cu fenofaza BBCH 10 a plantei de cultura, atunci cand cotiledonatele plantei de cultura sunt bine vizibile si cand buruienile au rasaris si sunt in faza cotiledonala, maxim doua frunze adevarate. Nu este necesara utilizarea in amestec a unui alt Erbicid pentru buruieni dicotile anuale.

-a doua aplicare de 1,5 l/ha se face de indata ce buruienile nou aparute sunt in faza cotiledonala sau maxim doua frunzulite, dupa aproximativ 5-10 zile de la primul tratament.

-a treia aplicare la doza de 1,5 l/ha se face dupa alte 5-14 zile, daca buruienile continua sa rasara, dar nu mai tarziu de fenofaza BBCH 16-18, adica 6-8 frunze ale sfeclei pentru zahar.

Intervalul minim intre aplicari este de 5 zile. Cantitatea de apa este de 200-400 l/ha.

Pentru efect maxim, aplicati Betanal maxxPro in 3 tratamente secventiale, la doza de 1,5 l/ha pe tratament,cand buruienile au rasarit si se afla in stadiul de cotiledoane.

 Intervalul intre cele trei aplicari este de 5-14 zile, in functie de rasarirea buruienilor. NU folositi in amestec cu Betanal maxxPro alte Erbicide ca metramitol, trifusulfuron metil, lenacil etc. La nevoie ,recomandam aplicarea lor separat de Betanal maxxPro .NU folositi adjuvanti in amestec cu Betanal maxxPro , deoarece formula OD contine deja adjuvant. NU aplicati Betanal maxxPro atunci cand plantele de cultura trec printr-o perioada de sensibilitate, temperaturi scazute noaptea (sub 0 grade celsius), temperaturi foarte ridicate ziua (peste 25 grade celsius), ploi abundente sau zile cu temperaturi scazute urmate de cresteri bruste de temperatura. Faceti un test atunci cand folositi in amestec cu Betanal maxxPro graminicide, fungicide si insecticide.

  
1055 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'agrolegvaro.o.date_purchased' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by

select p.products_id, p.products_image from orders_products opa, orders_products opb, orders o, products p where opa.products_id = '1971' and opa.orders_id = opb.orders_id and opb.products_id != '1971' and opb.products_id = p.products_id and opb.orders_id = o.orders_id and p.products_status = '1' group by p.products_id order by o.date_purchased desc limit 6

[TEP STOP]