(+40)756.126.538
comenzi@agrolegvaro.ro
Precedentul
Produsul 20 din 33
Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de 26 ianuarie 2018
Următorul

Betanal MaxxPro

Betanal MaxxPro
(1 litru)

Producător:
BAYER
Preţ cu TVA:
Cere ofertă de preț


Descriere produs


Betanal maxxPro OD

Erbicid selectiv postemergent cu spectru larg de combatere a buruienilor anuale dicotiledonate si a unor monocotiledonate la sfecla pentru zahar. (Substante active: fenmedifan 60g/l + desmedifam 47 g / l + etofumesan 75 g/ l +lenacil 27 g/l  Formulare : OD (dispersie in ulei))

Mod de actiune

Betanal maxxPro este cel mai nou Erbicid din familia Betanal. Tehnologia inovativa Double-A conduce la cresterea eficacitatii produsului. Betanal maxxPro contine patru substante active complementare, care combina actiunea de contact cu cea reziduala. Efectul Erbicidului se manifesta prin stoparea cresterii, decolorare, cloroza si ofilire, urmate de necroze si distrugerea buruienilor.

Desmedifan si fenmedifan sunt preluate de buruienile rasarite prin foliaj. Temperatura si umiditatea ridicate accelereaza penetrarea in planta si efectul e mai rapid. Etofumesan este absorbit prin lastarii in curs de rasarire si prin radacini. Lenacil are rol de activator al celorlalte trei substante active. Efectul de activare se traduce prin blocarea in pozitia deschis ,pentru o perioada scurta de timp, a activitatii stomatelor de pe frunze, ceea ce conduce la absorbtia rapida si completa a substantelor active. Umiditatea ridicata a solului favorizeaza actiunea substantelor active etofumesat si lenacil.

Doza recomandata pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si unele monocotiledonate anuale este de 1,5+1,5+1,5 l/ha.

Mod de utilizare:

Betanal maxxPro se utilizeaza pentru combaterea buruienilor anuale, care germineaza si rasar esalonat. Doza omologata este de 4,5 l/ha/sezon, in postemergenta, cu aplicare secventiala in trei tratamente a cate 1,5 l/ha/tratament ,dupa cum urmeaza:

-prima aplicare la doza de 1,5 /ha se face inceand cu fenofaza BBCH 10 a plantei de cultura, atunci cand cotiledonatele plantei de cultura sunt bine vizibile si cand buruienile au rasaris si sunt in faza cotiledonala, maxim doua frunze adevarate. Nu este necesara utilizarea in amestec a unui alt Erbicid pentru buruieni dicotile anuale.

-a doua aplicare de 1,5 l/ha se face de indata ce buruienile nou aparute sunt in faza cotiledonala sau maxim doua frunzulite, dupa aproximativ 5-10 zile de la primul tratament.

-a treia aplicare la doza de 1,5 l/ha se face dupa alte 5-14 zile, daca buruienile continua sa rasara, dar nu mai tarziu de fenofaza BBCH 16-18, adica 6-8 frunze ale sfeclei pentru zahar.

Intervalul minim intre aplicari este de 5 zile. Cantitatea de apa este de 200-400 l/ha.

Pentru efect maxim, aplicati Betanal maxxPro in 3 tratamente secventiale, la doza de 1,5 l/ha pe tratament,cand buruienile au rasarit si se afla in stadiul de cotiledoane.

 Intervalul intre cele trei aplicari este de 5-14 zile, in functie de rasarirea buruienilor. NU folositi in amestec cu Betanal maxxPro alte Erbicide ca metramitol, trifusulfuron metil, lenacil etc. La nevoie ,recomandam aplicarea lor separat de Betanal maxxPro .NU folositi adjuvanti in amestec cu Betanal maxxPro , deoarece formula OD contine deja adjuvant. NU aplicati Betanal maxxPro atunci cand plantele de cultura trec printr-o perioada de sensibilitate, temperaturi scazute noaptea (sub 0 grade celsius), temperaturi foarte ridicate ziua (peste 25 grade celsius), ploi abundente sau zile cu temperaturi scazute urmate de cresteri bruste de temperatura. Faceti un test atunci cand folositi in amestec cu Betanal maxxPro graminicide, fungicide si insecticide.

  
Betanal maxxPro,erbicid,buruieni,sfecla de zahar,combate,Bayer

Google+
Google
Facebook
Producători
Distribuie produs
Informații producători
Slideshow produse
Seminte de varza rosie REMALA F1
Seminte de varza LEXICON F1
Seminte de castraveti Balkan F1
Seminte de ardei DIMENTIO F1
Seminte de tomate MICENO F1
Seminte de varza NOZOMI F1
Seminte de vinete CLASSIC F1
Seminte de ardei gras SALANA F1
Seminte de varza GLORIA F1 SEMINIS
Seminte de tomate AMERIGO F1
Seminte de conopida CLAPTON F1
Seminte de morcovi ROYAL CHANTENAY 2
Seminte de pepene verde SORENTO F1
Seminte de sfecla rosie DETROIT AS
Seminte de pepene verde TROPHY F1
Seminte de gulie VOLTURNO F1
Seminte de varza MAVUNOR F1
Seminte de salata CENTORE
Seminte de patrunjel LANGE OBERLAAER
Seminte de ceapa VALERO F1

Top