(+40)756.126.538
comenzi@agrolegvaro.ro
Precedentul
Produsul 19 din 31
Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de 18 ianuarie 2017
Următorul

ATTRIBUT 70 SG
(1 l)

Producător:
BAYER
Preţ cu TVA:
Cere ofertă de preț


Descriere produs


ATTRIBUT  70 SG este un erbicid sistemic pentru combaterea buruienilor graminee din cultura de grau.

Substanta activa din ATTRIBUT 70 SG este propoxicarbazon-sodiu 700g/kg.

     MOD DE ACTIUNE

ATTRIBUT 70 SG actioneaza prin inhibarea enzimei acetolact-sintaza (ALS), avand ca efect blocarea cresterii si diviziunii celulare. Substanta activa este absorbita prin masa foliara si radacinile buruienilor, fiind preluata de seva si distribuita sistemic in intreaga planta.

Cresterea buruienilor este stopata imediat dupa aplicare, astfel incat acestea nu mai concureaza planta de cultura. Simptomele specifice de cloroza si necrozare apar in 5-10 zile de la aplicare, in timp ce distrugerea completa a buruienilor tinta poate dura cateva saptamani.

Datorita selectivitatii excelente fata de cultura si actiunii putin dependente de temperatura, ATTRIBUT 70 SG se recomanda a fi aplicat primavara devreme, pentru a limita concurenta buruienilor inca de la inceputul perioadei de vegetatie.

CULTURA ORGANISM TINTA DOZA
grau Buruieni monocotiledonate anuale si perene si unele dicotiledonate. 

 0.06-0.1kg/ha

MOD DE UTILIZARE

Principalele buruieni combatute sunt Bromus (obsiga), Agropyron repens (pir  tarator), Aspera spica-venti (iarba vantului), precum si unele specii din Brassicaceae: Sinapis arvensis (mustar de camp), Thlaspi arvense (pungulita).

Aplicarea se face in perioada februarie-aprilie  in intervalul cuprins intre fenofaza de 3 frunze (BBCH 13) si sfarsitul infratitului graului (BBCH 29).

Fenofaza optima a buruienilor graminee in relatie cu momentul tratamentului este de 2-4 frunze, inainte de infratire, cu exceptia PIRULUI care trebuie sa aiba inaltimea de maxim 10 cm si sa fie in faza de crestere activa. Doza de utilizare recomandata este de 0.1 kg/ha. In conditiile de infestare redusa sip e solurile usoare se poate folosi doza de 0.06kg/ha.

Volumul de solutie recomandat este de 200-400 l/ha. Pentru cresterea eficacitatii produsului , mai ales impotriva speciilor dificil de combatut se recomanda utilizarea lui impreuna cu un adjuvant.

ATENTIE

In cazul unei rotatii normale, dupa tratamentul cu ATTRIBUT 70 SG puteti infiinta in sezonul urmator culturile: grau de toamna si de primavara, orz de toamna si de primavara, triticale, mazare, cartof, sfecla de zahar, lucerna , floarea-soarelui, porumb, soia, sorg. Orice alta cultura infiintata in afara de cele mentionate mai sus se face pe raspunderea utilizatorului.
ATTRIBUT 70 SG

Google+
Google
Facebook
Producători
Distribuie produs
Informații producători
Slideshow produse
PLANTAFOL
ACTIWAVE
VIVA
BREXIL COMBI
KENDAL
Seminte de varza NOZOMI F1
Seminte de varza GLORIA F1 SEMINIS
Seminte de castraveti MIRABELLE F1
Seminte de vinete albe BIBO F1
Seminte de ardei gras SALANA F1
Seminte de ardei gogosar TRAIAN F1
Seminte de ardei gras KAROLA
Seminte de varza DITMARSKER 2
Seminte de ridichi JOHANNA
Seminte de ardei capia SZEKELY F1
Seminte de ceapa alba COMETA F1
Seminte de pepene verde DUMARA F1
Seminte de ceapa BRATKO F1
Seminte de salata TOKIO F1
Seminte de pepene verde RED COMET F1

Top