(+40)756.126.538
comenzi@agrolegvaro.ro
Precedentul
Produsul 2 din 2
Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de 26 noiembrie 2014
Următorul

Acaricid-Insecticid Safran 1,8 EC

Acaricid-Insecticid Safran 1,8 EC
(1 L)

Producător:
SUMMIT AGRO
Preţ cu TVA:
Cere ofertă de preț


Descriere produs


Caracteristici: SAFRAN este un insecto-acaricid formulat pe baza de ABAMECTN, o substanta naturala obtinuta prin fermentare, dintr-o specie de bacterii actinomycete Streptomyces avermitilis. SAFRAN combate un spectru larg de insecte cum ar fi: minatoare (Liriomiza trifolii, Phyllonoichter blancardella, Leucoptera scitella), musculita alba de sera (Trialeurodes vaporariorum), afide (Aphis spp.), trips, nematozi, furnici, etc. De asemenea produsul prezinta si actiune acaricida asupra speciilor importante de acarieni cum ar fi acarienii din grupele Tetranychide (Tetranychus urticae, Panonychus ulmi, Eotetranychus carpini), Tarsonemide (Polyphagotarsonemus latus), Eriophyde (Eriophyes vitis, Aculus spp.).

Insecto - acaricid Safran 1,8 EC

Substanta activa: Abamectin 18 gr/litru

Modalitate de ambalare:  1 Litru

Mod de actiune si utilizare: SAFRAN are un mod unic de actiune, diferit de insecto-acaricidele conventionale. Abamectin actioneaza asupra sistemului nervos al insectelor provocand in cateva ore, paralizia ireversibila a acestora. insectele care intra in contact cu produsul mor fara a prezenta nici o miscare sau spasm. Actioneaza atat prin contact cat si mai ales prin ingestie iar activitatea insecticida maxima se observa incepand de la a treia zi dupa aplicare. SAFRAN are actiune translaminara si nu este afectat de ploile survenite la cateva ore dupa aplicare. Prin efectul de penetrare translaminara in frunze, produsul se distribuie uniform in tesuturi si asigura o protectie corespunzatoare pe intreaga suprafata a acestora. Pentru o combatere eficienta se recomanda aplicarea atunci cand frunzele sunt tinere si au capacitatea maxima de absorbtie prin cuticula. Astfel si actiunea reziduala in planta este cea mai buna. Se recomanda ca stropirile sa se aplice uniform, cu un volum de apa de 1000-1500 l/ha. Momentul de aplicare este dupa aparitia insectelor daunatoare. Ca si la alte produse translaminare, amestecul cu un adjuvant si pulverizarea uniforma, imbunatatesc considerabil gradul de penetrare si calitatea tratamentului.

Plante tratate: Tomate, Mar, Par, Vita de vie

insecte si acarieni combatuti: Musca miniera, paianjenul rosu comun, Molia miniera, Puricele meliferi, Molia vitei de vie, acarieni tertanichizi, acarieni eriofizi
Acaricid-Insecticid Safran 1,8 EC, Summit Agro

Google+
Google
Facebook
Producători
Distribuie produs
Informații producători
Slideshow produse
Seminte de porumb zaharat DESERT 78
Seminte de telina de radacina PRINZ Drajata
Seminte de salata MAFALDA Drajata
Seminte de tomate CLAROSA F1
Seminte de tomate roz KONGO F1
Seminte de varza GLORIA F1 SEMINIS
Seminte de varza NOZOMI F1
Seminte de ardei capia KAPTUR F1
Seminte de tomate AMERIGO F1
Seminte de vinete CLASSIC F1
Seminte de ardei iute IANCU F1
Seminte de ardei capia POTAISA F1 (Ureche de elefant)
Seminte de ardei gras ESKIMO F1
Seminte de pepene verde CRIMSON SWEET AS
Portaltoi BETON F1
Seminte de tomate SWEETHEART
Seminte de ridichi JOHANNA
Seminte de salata CENTORE
Seminte de varza PRUKTOR F1
Seminte de conopida LECANU F1

Top